Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
Botox -

Spieren ontspannen, rimpels verdwijnen

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via injecties toegepast. In Nederland wordt gebruik gemaakt van verschillende merken Botuline Toxine zoals: Azzalure, Dysport en Botox®. Bij Medic Beauty maken wij bij een botoxbehandeling gebruik van het merk Azzalure.

Botuline Toxine blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Prijslijst

Een Botox behandeling bestaat uit verschillende gebieden (voorhoofd, frons, kraaienpootjes) ieder gebied wordt als een zone beschouwd.

 • Halve zone botox €59
 • 1 zone botox €99 €70

  Voorhoofd, Frons of Kraaienpootjes

 • 2 zones botox €189 €130

  Voorhoofd + Frons
  Voorhoofd + Kraaienpootjes
  Frons + Kraaienpootjes

 • 3 zones botox €240 €169

  Voorhoofd + Frons + Kraaienpootjes

 • Nacontrole

  › Binnen 2 weken - Gratis
  › Tussen 2 en 4 weken - €25 per zone
  › Na 4 weken vindt er GEEN controle meer plaats

Overige Botox behandelingen

 • Gummy Smile €59

  Teveel zichtbaar tandvlees als je lacht? Een zogenoemde Gummy Smile of tandvleeslach is goed te verminderen met een simpele Botox behandeling.

 • Wenkbrauwlift €59

  Heb jij last van laaghangende wenkbrauwen? Dankzij een wenkbrauwlift met Botox zie jij er weer fris en energiek uit.

 • Lipflip €75

  Door middel van botox op de rand van de lippen, ontspannen de liespieren waardoor de lip zal iets meer uitdraaien naar buiten. De lip gaat er daardoor voller uitzien

 • Migraine behandeling €199

  Een behandeling met Botox kan helpen tegen hoofdpijn of migraine. Tijdens de hoofdpijnbehandeling injecteren we de frons- en voorhoofdsspieren.

 • Kaakklem/ tandenknarsen €240

  Tandenknarsen (bruxisme) verhelpen met een Botox behandeling. Drie tot zes maanden vrij van tandenknarsen en kaakklemmen.

 • Overmatig okselzweet €350

  Verleden tijd met zwetende oksels! Met een effectieve tijdelijke spierontspanner ben je er straks echt vanaf.

Veelgestelde vragen

Botox®/Vistabel®, merknaam voor Botuline Toxine, is een proteïne of eiwit geproduceerd door de clostridium botulinum bacterie. Er zijn geen negatieve gevolgen bekend van de dosering die gebruikt wordt bij het behandelen van rimpels. De eenheden die worden ingespoten blijven op de injectieplek aanwezig en verspreiden zich alleen in de geïnjecteerde spier. Wanneer dit is gedaan kan de spier niet meer samentrekken waardoor deze ontspant. Hierdoor wordt de huid in het behandelde gebied strakker en gladder met een jonger uiterlijk als gevolg.

Botox® bestaat sinds 1979 en voldoet aan de ISO normen. Allergische reacties zijn zeldzaam.
Botox is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en wordt al decennia lang gebruikt in de medische wereld voor bijvoorbeeld spierspasmen, een overactieve blaas en overmatig transpireren. Botox is een zeer veilig middel gebleken (mits natuurlijk op de juiste manier toegepast.

Voor de behandeling wordt gebruikgemaakt van insulinenaaldjes die over algemeen als niet pijnlijk wordt ervaren.

Duur van behandeling kan per individu verschillend zijn. Over het algemeen is het volledige effect zichtbaar na 2 weken en houdt gemiddeld gemiddeld tussen 3-4 maanden aan waarna een nieuwe behandeling aangeraden wordt. Na verschillende behandelingen is het resultaat langer zichtbaar en is pas na 5-6 maanden een vervolgbehandeling nodig.

Met zone botox wordt het gebied waar botox wordt toegediend bedoeld. Bijvoorbeeld beide kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofd ieder afzonderlijk als een zone beschouwd.

Om het middel kans te geven in te werken op de spieren adviseer ik u de behandelde plekken niet te masseren. Anderzijds is een positief effect te verwachten als u een paar keer per dag de spieren aanspant, waar de behandeling op gericht . Er is slechts lichte zwelling op de injectieplaats die binnen een klein uur verdwijnt. U kunt na afloop direct weer werken. Vaak wordt ook geadviseerd om twee dagen na botoxbehandeling geen zware activiteiten te verrichten. Daarnaast om effect van de behandeling te maximaliseren is beter om tot twee dagen na de behandeling saunabezoek/zonnebanken te vermijden.

Een enkele keer voelt iemand een dag lang een lichte tinteling, of lijkt de spier wat zwaarder. Hoofdpijn of een blauw plekje kunnen voorkomen.

Omdat een Botox behandeling puur cosmetisch is wordt de behandeling niet vergoed.

Kraaienpootjes
frons
Voorhoofd

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.

Contactinformatie
Algemeen telefoonnummer

06 8607 0826

E-mailadres

info@medicbeauty.nl

Locatie

Vlaardingenstraat 47
1324LB Almere

Stuur ons een Whatsapp

06 8607 0826

Openingstijden
GGD-232x145
Copyright © 2023 Medic Beauty  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
Copyright © 2023 Medic Beauty
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
gezichtsbehandeling 4

Openingsactie

30% korting

botox & fillers