Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
Fillers -

Herstel uw jeugdige vorm van het gezicht met fillers

Fillers kunnen worden gebruikt om de huid opnieuw te vormen, te omlijnen, te volumineren, te vullen en te revitaliseren. Fillers bevatten hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, dat afneemt naarmate we ouder worden.

Het vervangen van verloren gegaan hyaluronzuur kan gezichtslijnen en rimpels gladstrijken, vollere lippen en wangen creëren, de huid optillen om hangendheid te voorkomen en de gezichtscontouren naar de neus, kin en kaaklijn definiëren en gladstrijken.

Prijslijst

Omdat we kwaliteit en veiligheid het allerbelangrijkste vinden, gebruiken we fillers die in Europa geproduceerd zijn en die een A kwaliteit hebben. Er worden geen Aziatisch producten gebruikt.

Over het algemeen

 • 0,5 ml filler €149
 • 1 ml filler €249 €189
 • 2 ml filler €498 €359
 • 3 ml filler €749 €530
 • 4 ml filler €899
 • Lippen opvullen v.a. €249
 • Traangootjes v.a. €279
 • Lachrimpels v.a. €249
 • Neuslippenplooi v.a. €249
 • Marionetlijnen v.a. €249
 • Rokerslijntjes verwijderen v.a. €279
 • Wallen verwijderen v.a. €279
 • Strakke kaaklijn v.a. €399
 • Ingevallen wangen v.a. €469
 • Neuscorrectie met fillers v.a. €249
 • Jukbeenderen accentueren v.a. €249
 • Mondhoeken liften v.a. €249
 • Kincorrectie v.a. €249
 • Slapen v.a. €399
 • Mini liquid facelift (3 cc) v.a. €689
 • Liquid facelift (4 cc) v.a. €899

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over fillerbehandelingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Met een filler kunnen gezichtscontouren hersteld worden en kunnen rimpeltjes en lijntjes verminderd worden door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is. Ook is het mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren daar waar van nature of door leeftijd minder volume aanwezig is, zoals bijvoorbeeld in de lippen. Soms worden fillers verward met botox. Het grote verschil tussen fillers en botox is dat botox de spier plaatselijk ontspant, zodat minder kan bewegen. Fillers geven vulling aan een gebied en hebben dus geen invloed op de spieren.

Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur zijn veilig. Deze filler wordt na een paar maanden vanzelf door het lichaam afgebroken en doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam, zijn risico op allergische reacties bij fillers klein.

Hyaluronzuur (HZ) is een stof die in het lichaam voorkomt en die de huid hydrateert en volume geeft. Het natuurlijke hyaluronzuur wordt na één of twee dagen door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen. Naarmate we verouderen, neemt dat vervangende mechanisme af waardoor de vocht inbrengende en volume gevende effecten van hyaluronzuur verminderen. Hyaluronzuur wordt gebruikt voor esthetische behandelingen, maar ook voor injectie in artritische gewrichten om de beweging te bevorderen.

Een filler is een stof die in de huid wordt geïnjecteerd en daar zorgt voor meer volume. Door middel van een zeer dunne naald wordt de gel op de gewenste plek geïnjecteerd. Voor iedere behandeling worden tijdens het consult uw wensen besproken. De arts van Medic Beauty bepaalt in overleg met u welke filler het best geschikt is voor de door u gewenste behandeling. Sommige fillers zijn bijvoorbeeld wat dikker van structuur, deze worden voornamelijk gebruikt om het verlies aan contouren te herstellen. Een wat dunnere filler is weer beter geschikt voor de lijntjes en rimpeltjes.

De filler werkt tijdelijk. Hij wordt door het lichaam afgebroken. Dit is bij iedereen verschillend, maar gemiddeld kunt u rekenen op een effect van ongeveer 6 tot 12 maanden.

Een lichte huidreactie vlak na de behandeling is normaal, hoewel soms ook een forsere zwelling kan optreden. Beide zijn meestal na enkele dagen verdwenen. Het risico op allergische reacties bij fillers is klein, maar de mogelijkheid hierop bestaat. Dit kan zich uiten als roodheid met jeuk en soms pijn of een gloeiend gevoel in de behandelde plek. Mocht dit het geval zijn, neem dan vooral contact op met onze assistente, omdat behandeling hiervan nodig is. Als het materiaal niet helemaal gelijkmatig is verspreid, omdat de huid niet overal even dik is, kan soms een klein bolletje worden gevoeld. Dit kunt u zelf verhelpen door de eerder genoemde massage. Ook bestaat er bij elke filler een zeer kleine kans op afweerreacties door het lichaam, zoals een plaatselijke ontsteking op de injectieplaats. Gelukkig is deze reactie uiterst zeldzaam en kan worden behandeld.

 1. De eerste 8 uur na je behandeling GEEN lippenstift/gloss gebruiken
 2. De eerste week na je behandeling geen gebruik maken van de zonnebank
 3. De eerste 3 dagen na je behandeling geen gebruik maken van de sauna

Een behandeling met fillers heeft direct effect. Al na vijf minuten ziet u resultaat, waarbij het effect compleet is na ongeveer 7 tot 14 dagen. Voor deze tijd kan de huid nog gezwollen en verkleurd zijn. Vooral bij een lipfillers is dit aan de orde. Na zes tot 12 maanden wordt de filler afgebroken door het lichaam en dient de behandeling te worden herhaald om hetzelfde resultaat te behouden.

rokerslijntjes filler
Rokerslijntjes
Lippen opvullen
neus wang lip
Neus/ lippen plooi

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.

Contactinformatie
Algemeen telefoonnummer

06 8607 0826

E-mailadres

info@medicbeauty.nl

Locatie

Vlaardingenstraat 47
1324LB Almere

Stuur ons een Whatsapp

06 8607 0826

Openingstijden
GGD-232x145
Copyright © 2023 Medic Beauty  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
Copyright © 2023 Medic Beauty
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
gezichtsbehandeling 4

Openingsactie

30% korting

botox & fillers