Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
Mesotherapie -

Een revolutionaire behandeling voor een prachtige huid!

Mesotherapie is een minimaal invasieve injectiebehandeling die wordt gebruikt om de microcirculatie te verbeteren, huid te verstrakken en pigmenten te verbeteren, Daarnaast zorg voor toename haargroei.
Door middel van kleine prikjes in uw huid brengen we een unieke samenstelling van hoogwaardige stoffen in. Dit is een complex bestaande uit zuivere en effectieve ingrediënten die van nature in de huid voorkomen. Naast hyaluronzuur, collageen en elastine bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten en groeifactoren.

Mesotherapie brengt het grote voordeel met zich mee dat stoffen direct in de huid worden ingebracht. De behandeling stimuleert de huid om zelf aan het werk te gaan. Zo verbetert uw huid van binnenuit op de meest natuurlijke manier.

blob PHI-ION PLASMALIFT

Prijslijst

  • Een behandeling €250

  • Pakketbehandeling €900

    4 behandelingen


  • Pakketbehandeling €1200

    6 behandelingen

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over Mesotherapie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

Iedere huid is anders, daarom stellen we de samenstelling van deze vloeistof volledig af op de patiënt. Zo wordt uw huid optimaal gevoed en zorgen we voor het beste resultaat.

Gemiddeld heeft een cliënt 4 tot 6 series injecties nodig. De injecties worden wekelijks om om de week gegeven. Voor de behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van lokale verdoving om behandeling met minimale ongemak te laten verlopen.

Met een kuur van 4-6 mesotherapiebehandelingen kunnen cliënten verwachten dat de resultaten 12 tot 18 maanden aanhouden nadat de aanbevolen behandelingskuur is voltooid.
Voor optimale resultaten raden we cliënten aan om de behandelingen voort te zetten om hun gewenste uiterlijk te behouden.

Bijwerkingen van mesotherapie zijn op een paar uitzonderingen na zeer mild. Over het algemeen kunnen cliënten milde blauwe plekken, zwellingen krijgen op de injectieplaats.
Wilt u meer weten over wat is mesotherapie, dan staan artsen en de huidspecialisten van Medic beauty u graag te woord.

Huidverstrakking voor het gezicht, de hals en het decolleté, Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid.

  • Huidverstrakking voor het verminderen van straee.
  • Mesotherapie voor het afname pigmenten en verbeteren van huidkleur.
  • Mesotherapie voor haaruitval.

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.

Na de therapie is het behandelde gebied een beetje rood en kunt u last hebben van kleine blauwe plekjes. Ook kan de huid wat strak aanvoelen en gloeien. Dit is volkomen normaal. Uw huid zal zich snel herstellen en het resultaat van de behandeling is meestal al na één dag tot een week zichtbaar. Uw huid is strakker en straalt meer dan voor de behandeling.

plasma filler lift
ooglift
Plasma
Hals/ neklift
Plasmafiller voor na2
Decollete

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.

Contactinformatie
Algemeen telefoonnummer

06 8607 0826

E-mailadres

info@medicbeauty.nl

Locatie

Vlaardingenstraat 47
1324LB Almere

Stuur ons een Whatsapp

06 8607 0826

Openingstijden
GGD-232x145
Copyright © 2023 Medic Beauty  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
Copyright © 2023 Medic Beauty
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
gezichtsbehandeling 4

Openingsactie

30% korting

botox & fillers