Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
PDO Draadlift -

PDO Draadlift voor een strakkere huid

Een draadlift wordt uitgevoerd met behulp van PDO (polydioxanon) draden. Dit zijn volledig oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Dankzij een nieuwe techniek kunnen deze draden nu in de huid worden aangebracht. De draad wordt tussen 3 en 12 maanden tijd (dit is afhankelijk van het soort draad) volledig door het lichaam afgebroken. Tijdens dat proces vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad en zo ontstaat een ‘inwendig harnas’ dat de huid verstevigt en voor een liftend effect zorgt. 

Voor de volgende indicaties kunnen draadliften gebruikt worden:

 • Wenkbrauwen liften
 • Verwijderen van kraaienpoten
 • Creëren van Cat eys
 • Face liften
 • Rokerslijntjes
 • Kaaklijn verstrakken

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van de draden volkomen veilig is.

Prijslijst

 • 2 korte draden €250

  bv wenkbrauwlift

 • 2 lange draden €300

  bv wanglift

 • 10 collageen draden €250
blob PHI-ION PLASMALIFT

Voor een PDO Draadlift behandeling betaal je tussen de €200 en €260 per totale gebruikte draden.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over de PDO Draadlift behandeling? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

Uit de pen komt een soort bliksemschichtje, bestaande uit geïoniseerd gas of ook wel plasma-energie genoemd. Wanneer de huid in aanraking komt met deze lichtflits, trekken de huidvezels samen en wordt de verouderde huid als het ware verdampt. Dit geeft een direct liftend resultaat, met celvernieuwing als gevolg.

Ja, de behandeling is veilig. Voorafgaand aan de ingreep wordt het te behandelen gebied voorzien van een verdovende crème. De behandeling is totaal niet schadelijk en er zijn dus ook geen bijwerkingen, mits je er op de juiste manier mee omgaat.

Als reactie op de behandeling, maakt de huid tijdelijk extra collageen en elastine aan. Dat zijn de stoffen die de huid jong en stralend houden. Uiteraard ga je het natuurlijke verouderingsproces niet tegen. Bij de een zal het resultaat zo’n drie jaar zichtbaar zijn, bij een ander veel langer dan dat.

In licht tot matige verslapping is 1 behandeling vaak voldoende. In sommige gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Dit is afhankelijk van het huidtype en de ernst van de beginsituatie. Tijdens een intakegesprek zullen je wensen besproken worden en zal worden bekeken of één behandeling volstaat, of dat er twee (of meer) behandelingen nodig zijn.

De behandeling is totaal niet schadelijk en er zijn dus ook geen bijwerkingen, mits je er op de juiste manier mee omgaat. De behandelde huid is nieuw en dient daarom ook als nieuw behandeld te worden. Hierbij is zonbescherming met een hoge factor heel belangrijk. Dit in combinatie met een goede littekencrème.  

Door de behandeling ontstaan minuscule korstjes in het behandelde gebied, die ongeveer 5-7 dagen blijven zitten. De zone kan een beetje gaan zwellen. Deze zwelling is meestal na twee dagen weer verdwenen. Wanneer de korstjes loslaten, komt hier de vernieuwde huid onder tevoorschijn. Deze zal tot maximaal 3 maanden na de behandeling nog wat rood kunnen aandoen, maar vaak is dit veel eerder al verdwenen.

Verder moet je tijdens deze periode je huid goed beschermen tegen de zon met een hoge factor zonbescherming. 

Een behandeling met met plasmalift heeft direct effect. Al na vijf minuten ziet u resultaat, waarbij het effect afhankelijk van het behandelgebied compleet is na ongeveer 12 weken. 

plasma filler lift
ooglift
Plasma
Hals/ neklift
Plasmafiller voor na2
Decollete

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.

Contactinformatie
Algemeen telefoonnummer

06 8607 0826

E-mailadres

info@medicbeauty.nl

Locatie

Vlaardingenstraat 47
1324LB Almere

Stuur ons een Whatsapp

06 8607 0826

Openingstijden
GGD-232x145
Copyright © 2023 Medic Beauty  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
Copyright © 2023 Medic Beauty
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring
made with ♥ by iDesi Media
gezichtsbehandeling 4

Openingsactie

30% korting

botox & fillers