Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
EMSculpt -

Versterking en contouring van spieren met bewezen resultaten

De EMSculpt is een FDA goedgekeurde machine die gebruikt wordt voor het realiseren van meer spierdefinitie en spiercontouring.

EMSculpt is de enige behandeling ter wereld die effectief uw buik- en bilspieren versterkt en tegelijkertijd plaatselijk vet vermindert. Het apparaat maakt gebruik van de HIFEM-technologie (elektromagnetische golven met hoge intensiteit) waardoor u snel uitstekende resultaten kunt bereiken.

Tijdens een enkele EMSculpt-sessie vinden duizenden krachtige spiersamentrekkingen plaats, wat essentieel is voor het verbeteren van de zichtbaarheid en kracht van de spieren.

Je zult direct na de EMSculpt-behandeling de eerste resultaten voelen. In de dagen na de behandeling kun je zelfs wat spierpijn ervaren in het behandelde gebied. De volledig zichtbare resultaten kunnen worden verwacht 4 weken na de laatste behandeling. Bovendien zul je tijdens het sporten merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je sportoefeningen beter en makkelijker kunt volhouden. De EMSculpt is dus niet alleen een behandeling voor het uiterlijk, maar ook voor het versterken van spierkracht en algehele fitheid.

Voor- en na foto's

Voor- en na foto's

Prijslijst

  • 1 behandeling €120
  • 3 behandelingen €299
  • 6 behandelingen €550
  • 10 behandelingen €899

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over de EMSculpt-behandeling? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

  • Uit verschillende onderzoeken en op basis van MRI scans werd duidelijk dat vetcellen gemiddeld met 19% afnamen en de spiermassa met 16% toenam. Bovendien nam de buikomvang bij deze proefpersonen met gemiddeld 3,5 cm af.
  • Een EMSculpt®-sessie duurt 60 minuten, waarbij 20.000 spiercontracties worden opgewekt.
  • De dagen na de behandeling kunt u eventueel last hebben van spierpijn. Een lichte verandering in de spijsvertering als gevolg van de belasting van het lichaam.
  • Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met pacemakers of metalen lichaamsimplantaten. Ook is deze behandeling ten strengste verboden voor zwangere vrouwen.

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.