Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
Medic beauty -

Laserbehandelingen

Tatoeage verwijderen

Is de tatoeage mislukt of heeft de tatoeëerder een spelfout gemaakt? Dat kunnen redenen zijn om je tattoo te laten verwijderen. Dat kan met behulp van een laserbehandeling, of het nu een zwart-wit tattoo is of een gekleurde tattoo.

Carbon Face Peeling

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Face lifting

We worden allemaal oud, en uiteindelijk kun je dit duidelijk op onze huid zien. Soms zien we er daardoor moe en saai uit. Plastische chirurgie is voor veel mensen erg intens en duur. Clearlift huidverjongingstherapie biedt voor iedereen een oplossing. De behandeling duurt ongeveer een uur, is vrijwel pijnloos en kan zonder onderbreking worden uitgevoerd. Er is vooraf geen verdoving nodig en het is een veilige behandeling voor alle huidtypes.

Prijslijst

Tatoeage verwijderen

 • Tatoeage tot 3 cm €49
 • Tatoeage tot 6 cm €79
 • Tatoeage tot 10 cm €99
 • Tatoeage groter dan 10 cm?

  Neem hiervoor contact op met onze kliniek.

Carbon Face Peeling

 • Hele gezicht €149
 • Gezicht en hals €199

Face Lifting

 • Klein €149

  Kin / mondhoek / lachrimpel

 • Middel €199

  Kin / mondhoek / lachrimpel / wangen / neus

 • Groot €249

  Kin / mondhoek / lachrimpel / wangen / neus / onderoogleden / kraaienpoten / fronsrimpel / voorhoofd

 • VIP €299

  Kin / mondhoek / lachrimpel / wangen / neus / onderoogleden / kraaienpoten / fronsrimpel / voorhoofd + nek / hals en nabehandelingscrème + halve zone botox

Veelgestelde vragen

Botox®/Vistabel®, merknaam voor Botuline Toxine, is een proteïne of eiwit geproduceerd door de clostridium botulinum bacterie. Er zijn geen negatieve gevolgen bekend van de dosering die gebruikt wordt bij het behandelen van rimpels. De eenheden die worden ingespoten blijven op de injectieplek aanwezig en verspreiden zich alleen in de geïnjecteerde spier. Wanneer dit is gedaan kan de spier niet meer samentrekken waardoor deze ontspant. Hierdoor wordt de huid in het behandelde gebied strakker en gladder met een jonger uiterlijk als gevolg.

Botox® bestaat sinds 1979 en voldoet aan de ISO normen. Allergische reacties zijn zeldzaam.
Botox is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en wordt al decennia lang gebruikt in de medische wereld voor bijvoorbeeld spierspasmen, een overactieve blaas en overmatig transpireren. Botox is een zeer veilig middel gebleken (mits natuurlijk op de juiste manier toegepast.

Voor de behandeling wordt gebruikgemaakt van insulinenaaldjes die over algemeen als niet pijnlijk wordt ervaren.

Duur van behandeling kan per individu verschillend zijn. Over het algemeen is het volledige effect zichtbaar na 2 weken en houdt gemiddeld gemiddeld tussen 3-4 maanden aan waarna een nieuwe behandeling aangeraden wordt. Na verschillende behandelingen is het resultaat langer zichtbaar en is pas na 5-6 maanden een vervolgbehandeling nodig.

Met zone botox wordt het gebied waar botox wordt toegediend bedoeld. Bijvoorbeeld beide kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofd ieder afzonderlijk als een zone beschouwd.

Om het middel kans te geven in te werken op de spieren adviseer ik u de behandelde plekken niet te masseren. Anderzijds is een positief effect te verwachten als u een paar keer per dag de spieren aanspant, waar de behandeling op gericht . Er is slechts lichte zwelling op de injectieplaats die binnen een klein uur verdwijnt. U kunt na afloop direct weer werken. Vaak wordt ook geadviseerd om twee dagen na botoxbehandeling geen zware activiteiten te verrichten. Daarnaast om effect van de behandeling te maximaliseren is beter om tot twee dagen na de behandeling saunabezoek/zonnebanken te vermijden.

Een enkele keer voelt iemand een dag lang een lichte tinteling, of lijkt de spier wat zwaarder. Hoofdpijn of een blauw plekje kunnen voorkomen.

Omdat een Botox behandeling puur cosmetisch is wordt de behandeling niet vergoed.

Kraaienpootjes
frons
Voorhoofd

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.