Medic Beauty: cosmetische kliniek voor Botox, Fillers en meer
Permanente Make Up -

De permanente make-up behandeling

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage wat machinaal wordt aangebracht gebeurd microblading volledig handmatig. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft.

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting getatoeëerd, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt. 

Prijslijst

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over Microblading? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

PMU is het inbrengen van pigmenten in de huid. PMU lijkt op tatoeëren, maar een tatoeage gaat dieper dan daar waar PMU ingebracht wordt.PMU wordt ingebracht in de bovenste laag van de lederhuid. Een tatoeage wordt ingebracht in het onderhuids bindweefsel, de laag onder de lederhuid.

Het is raadzaam de dag van tevoren geen alcohol te drinken of aspirine te slikken. Het bloed wordt hierdoor verdund. Bij het behandelen kan de huid daardoor eerder gaan bloeden. De opname van pigment wordt dan moeilijker.llergische reacties zijn zeldzaam.
Botox is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en wordt al decennia lang gebruikt in de medische wereld voor bijvoorbeeld spierspasmen, een overactieve blaas en overmatig transpireren. Botox is een zeer veilig middel gebleken (mits natuurlijk op de juiste manier toegepast.

De behandeling is niet geheel pijnloos. Tijdens de behandeling wordt u door een ervaren specialiste bij elke stap begeleidt en gerustgesteld en wordt er een verdovende creme gebruikt.

Dat hangt af van meerdere factoren:Blonde wenkbrauwen die mooi en luchtig ingebracht zijn, zullen vlugger vervagen (na ong.2 jaar) dan een zwarte eyeliner (na ong. 6jaar).Als je veel in de zon komt of intensieve peelings ondergaat, kan het pigment ook eerder oplichten.

Hoe de huid op de behandeling reageert, verschilt van persoon tot persoon en van de behandeling die je ondergaan hebt. Wenkbrauwen : De huid ziet er meestal gewoon uit na de behandeling, hooguit iets rood. De wenkbrauwen zijn wel donkerder dan je wenst! Eyeliner : Het kan zijn dat de huid rond de ogen vocht vasthoudt en dik wordt. Je kan de huid koelen om de zwelling zo snel mogelijk te laten slinken. Dit kan je doen door een coolpad op de ogen te leggen. Meestal zijn de ogen iets rood na een behandeling en valt de zwelling gelukkig mee.

Het voordeel van te werken met PMU is dat het met een naaldje gebeurd. Het naaldje ‘wiebelt’ niet zo als bijvoorbeeld een kwastje. De huid wordt gespannen en met het naaldje wordt een heel mooi strak lijntje gemaakt. De strakke lijn zal uw ogen jonger doen lijken.

Vraag uw gratis* consult gesprek aan

* Gratis consult: wanneer een behandeling plaatsvindt zullen de kosten voor het consult in mindering gebracht worden op de kosten van de behandeling.