Wij verzorgen verjongingsbehandelingen, cosmetische behandelingen en probleembehandelingen. Dit doen wij zonder chirurgische ingrepen, maar met behulp van injectables, zoals botox, filters en microblading.

voor u aan een behandeling bij ons begint bieden wij een gratis intakegesprek met onze arts. Hierbij zullen naar uw wensen geluisterd worden op basis daarvan een behandeladvies volgen. Ook zullen de te verwachten behandelresultaten uitvoerig met u besproken worden en op basis hiervan zal een behandelplan volgen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Zowel de intake, de behandeling als de nazorg worden verzorgd door een gediplomeerde, BIG-geregistreerde arts met aantoonbaar jarenlange expertise in dit vakgebied. De behandelingen worden in een moderne en professionele setting uitgevoerd. Zo wordt voor elke behandeling een nieuwe set instrumenten gebruikt die na de behandeling worden weggegooid om een infectie te voorkomen. Daarnaast is er een beschikking over kwalitatief hoogwaardige producten van topkwaliteit om het effect van de behandeling zo lang mogelijk te behouden.

WENST U MEER INFORMATIE ?

U kunt online afspraak plannen voor oriëntatie en behandelingen.

Afspraak maken